I`m dreaming of a white...
Bildet er fra Efjord i november. Et sjeldent snøfall. Likte lyset, sola var oppe ei kort stund. Mørketid noen uker etterpå.
Litt fornøyd. Men vet ikke helt om jeg fikk fanget det jeg var ute etter. Kanskje for mange elementer i bildet? Halter komposisjonen? Skulle hatt vidvinkel? Tele?
Bildet inngår i albumet Natur i nord -
Utstyr
  • Canon EOS 350 D
  • 18 - 55 mm
  • Blender-
  • FilmtypeDigitalt
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger321
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_228311} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Cornelia T.

Dette synes jeg faktisk var nydelig... Fint lys of fine linjer som gir en fin stemning. Kanskje ikke helt skarpt, eller det det jeg som ikke ser godt, men flott bilde uansett.
mvh, ct
Are-Martin S.

Nei, det er ikke for mange elementer i bildet. Men du kan jo leke deg litt og forsøke forskjellige beskjæringer og se hva du selv synes. Det vil bli ''et annet'' bilde, uten at dette er feil.

Mange flotte detaljer i dette bildet, en flott natur, men jeg kunne ønske meg en anelse mer kontrast og kanskje guffet opp fargene (og himmelen) litt.

At huset til venstre ikke er helt mer i bildet irriterer litt, jeg ville forsøkt en beskjæring der det er helt med (om det ble med på originalen) eller forsøkt å beskjære det helt vekk og sett om bildet blir ''roligere''.

mvh
AMS
Bodil Kristine F.

Mer skarphet. Og kontrast, ja. Skal ta en runde i PS og beskjære og evt. guffe opp fargene. En annen ting: Burde nok brukt stativ. Lurer ellers på hvilke motiver som egner seg best for 18 - 55 mm objektivet. Tusen takk for kommentarene! Oppmuntrende og lærerikt for en nybegynner.
Avsluttet .

meget flot bilde, kan lide den måten lyset faller på, dejlig stemning i bildet, det ser koldt ut...mvh. Leif
Are-Martin S.

Etter å ha tatt en titt til på bildet, liker jeg det enda bedre. Det er en flott dybde i det, bildet har mange nivåer. Først er det tangen med grantrærne i forgrunnen, så er det gården, videre fjellene og så fjellene bak der igjen og til slutt skyer og himmel. Veldig Nord-Nork og veldig vakkert.

mvh
AMS
Hege S.

Fantastisk fin stemning! får julestemning av snøen:) fint lys og passende detaljer synes jeg. Synes det ligger en fin ro i bildet!

mvh Hege
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu